f movies Merry Christmas Images download in hd free

Com fer bombes d’esponja per fer una batalla d’aigua

Idees de jocs d'aigua per l'estiu

Bombes d'esponja
Bombes d'esponja per jugar a la guerra d'aigua - Foto: YouMeKids

Arriba la calor de l’estiu i qualsevol excusa per remullar-nos és benvinguda, oi? Us proposem una manualitat per gaudir d’una tarda entretinguda amb els nens.

Què en penseu de substituir els globus per boles d’esponja per fer una guerra d’aigua? Les ‘bombes’ són molt fàcils de fer i es poden tornar a fer servir tantes vegades com es vulgui.

I de rebot, us oblideu d’haver de recollir totes les restes dels globus en finalitzar la guerra d’aigua. Les esponges només cal deixar-les eixugar i tornen a estar llestes per la següent partida.

I, si teniu pensat organitzar una festa o celebració a l’aire lliure, és l’activitat ideal per entretenir a la canalla. Primer fan una manualitat per crear les seves ‘bombes’ i després les posen a prova! Preparats per jugar?

Materials
– Goma de pollastre
– Esponges de colors

Instruccions: Per fer les boles o bombes d’esponja necessitem 9 tires d’esponja de diferents colors que lliguem amb una goma de pollastre.

Com es fa la bomba d’esponja pas a pas

1. RETALLAR ESPONGES: Agafeu l’esponja per la part més llarga i retalleu una tira d’aproximadament mig centímetre de grossor. Posteriorment retalleu la tira per la meitat per la part allargada. Repetiu l’acció, fins a tenir 9 tires d’una mida similar i de diferents colors.

2. FER PILES (3×3): Feu tres piles amb les tires fins a formar un rectangle de 3 x 3.

3. LLIGAR TIRES: Agafeu la goma de pollastre i lligueu les tires pel centre. Moveu les tires una mica fins que formin una bola i ja teniu la bomba preparada per jugar!


També us pot interessar: Tres jocs d’aigua per remullar-se a l’estiu

"En castellà: Castellà"

Sobre Queralt Servent Vastenavond 23 Articles
M'encanten els animals, i la meva gossa Lluna la que més. M'agrada la música surf, tocar la guitarra, experimentar a la cuina i fer tota mena de manualitats. Si hi ha feines de bricolatge, m'hi apunto ràpid. Sóc de bàsquet i m'ho passo molt bé amb les mates.