Collage: imagina, retalla i enganxa (+3)

Colors, formes, textures, mides… quantes coses per explorar i descobrir!

Collage és un llibre per jugar amb els vostres petitons. Tot fent barrets per als ratolins, una bassa per a les granotes i marietes, servint ous ferrats en un plat o triant la bola de gelat que més els hi agradi, els menuts de casa aprendran els conceptes de dins i fora, gran i petit a més de repassar els colors i els noms dels animals.

El llibre us proposa una sèrie de reptes que els nens podran resoldre retallant, estripant, doblegant i enganxant. No hi ha cap resposta errònia. Tot val en aquest món imaginari on elefants, ratolins, gats, cucs i marietes estimulen la improvisació, la creativitat i el joc.

Gràcies a la lletra de pal dels enunciats, els primers lectors practicaran la lectura tot fent una activitat plàstica.

collage-coco-booksUs agradarà si busqueu un llibre atractiu i senzill que ajudi als nens a treballar els colors, les mides i els noms dels animals mentre juguen i deixen volar la imaginació.

Autor: La Zoo
Editorial: CocoBooks
Pàgines: 80
Any de publicació: 2007
ISBN: 978-84-935627-5-5
Idioma: Català / Castellà
Edat recomanada: 3 a 5 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*