Cinema en família a Tarragona

Què en penseu de gaudir del cinema en família?

Durant tot un mes podreu gaudir a Tarragona d’unes pel·lícules que no trobareu tan fàcilment als cinemes, ja que es tracta de projeccions poc comercials i ben originals.

Una curiositat és que tot i que les pel·lícules estan doblades al català, hi haurà subtítols en català per a que els nens s’acostumin a llegir i així  més endavant puguin veure pel·lícules en VO subtitulades d’una manera espontània i natural.

On: l’Auditori Diputació (c. Pere Martell, 2 – Tarragona)
Preu: 5€ (Per la compra de més d’una entrada us podreu adherir a un descompte de 2 x 1)
Quan: diumenges a les 17h del 6/11/2016 al 11/12/2016
Venda d’entrades: a l’Auditori Diputació des de les 16 h del mateix dia de la projecció.
Edat recomanada: +4 anys

Phantom Boy, 2015 (Diumenge, 6/11/2016)

Un misteriós gàngster desfigurat fereix l’Àlex, un inspector de policia que el segueix. Immobilitzat a l’hospital, l’Àlex fa amistat amb en Léo, un noi d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos. Com un fantasma, invisible per tothom, alça el vol i passa a través dels mur.

Al sostre del món, 2015 (Diumenge 13/11/2016)

Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

Neu i els arbres màgics: 4 curtmetratges, 2014-2015 (Diumenge 20/11/2016)

Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme, el quartet d’històries Neu i Els arbres màgics ens fa somriure amb la seva tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus móns, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura.

La cançó del mar, 2014 (Diumenge 27/11/2016)

En Ben i la Saoirse viuen en un far a la part més alta d’una petita illa, amb el seu pare, que per protegir­los dels perills de la mar els envia a viure amb la seva àvia a la ciutat. Allà en Ben descobreix que la seva germana petita és una selkie, una fada de la mar.

L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta, 2008 (Diumenge 4/12/2016)

Dos primers capítols de la tetralogia francesa Les quatre saisons de Léon, produïda pel prestigiós estudi Folimage. L’hivern s’abat sobre el regne i l’Ogre de les muntanyes s’emporta la bella princesa Mèlia Pa de Pessic. Gràcies a en Lleó i els seus amics, tornaran tots a casa sans i estalvis. Però, a la primavera, algú enverina l’aigua de la ciutat i hauran de descobrir qui ha inflat les panxes dels veïns abans de poder celebrar el Carnaval.

El nen i el món, 2013 (Diumenge 11/12/2016)

Un nen petit viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-­lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent.

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*