Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat

Torrelles de Llobregat, Baix Llobregat

La Pedrera a Catalunya en Miniatura - Foto: Aventurers

Passejar a pas de gegant pels indrets més representatius de Catalunya? Passar d’arbre en arbre penjats d’una tirolina?

En David, la Noemi, i els seus fills l’Aleix i Dídac han superat el primer Repte Aventurer del YouMeKids amb matrícula d’honor!  Van seguir les passes de Gulliver i Tarzan a Catalunya en Miniatura i van gaudir de ple! Mireu què ens expliquen.

Davis, Noemí, Dídac i Aleix - Foto: família aventureraSom el David, la Noemi, l’Aleix (6 anys) i el Dídac (4 anys). Ens agrada molt fer activitats en família en el nostre temps lliure, sobretot experiències gaudint de la natura, viatjar i descobrir nous llocs on passar-nos-ho bé. Som de Tarragona. Així hem viscut el Repte Aventurer!

Situat a Torrelles de Llobregat, molt a prop de Barcelona trobem Catalunya en Miniatura, un lloc perfecte per passar un dia inoblidable amb els nens, amics i família.

Només entrar trobem en Gulliver esperant-nos per donar-nos la benvinguda.  La nostra aventura va començar pel bosc animat, un circuit d’aventura que es troba enmig del bosc amb diferents nivells de dificultat segons l’edat i alçada. Els nens van fer el circuit infantil (Gnoms) per a nens de 3 a 7 anys i una alçada màxima de 1,30 m que consta de diferents reptes. Aquest circuit és sense arnès i té una malla de seguretat. Els va agradar moltíssim fer de Tarzan, passant per les diferents plataformes: ponts de cordes, d’escales i d’equilibri, i van gaudir amb la tirolina final.

Nosaltres vam provar el circuit Extreme (+8 anys i alçada mínima d’1,40 m). Aquest circuit és el de més dificultat, així que prèvia explicació per part dels monitors del funcionament dels mosquetons de seguretat ens vam aventurar a passar pels diferents reptes del circuit… va ser molt divertit!!! El punt final d’aquest circuit el posa la tirolina de 150 metres de llarg. Una gran experiència a repetir!

Si porteu motxilles, jaquetes… no us heu de preocupar, ja que et deixen una taquilla perquè els guardis mentre fas l’activitat.

La següent parada va ser el circuit de miniatures on es poden veure els monuments i edificis més representatius de les quatre províncies de Catalunya. Trobem la Sagrada Família, La Seu Vella, el Pont del Diable o Rupit. També hi ha maquetes del Camp Nou, l’aeroport, Colon….

Els nens s’ho van passar molt bé identificant els llocs i tocant els botons per activar diferents elements: trens, avions, cotxes, llanxa, el parc d’atraccions de Montjuïc o bé per escoltar l’himne del Barça al Camp Nou o les sardanes.

Vam recuperar forces al tren panoràmic que recorre tot el voltant de l’exposició de maquetes. És un passeig molt tranquil que als nens els va encantar. I no vam poder marxar sense anar al petit espai de jocs amb un tobogan i gronxadors.

Ah! Recordeu portar gorra i crema solar, ja que si fa sol, no hi ha gaire ombra!

Volem donar les gràcies a YouMeKids i a Catalunya en Miniatura per aquesta gran experiència. Vam passar un dia genial!!

On dinar:
Nosaltres vam fer pícnic a la zona habilitada. S’està molt bé, ja que les taules queden sota cobert i vam poder descansar una estona a l’ombra. També hi ha un restaurant que ofereixen menús i entrepans. Si voleu quedar-vos a dinar al restaurant, podeu comprar a l’entrada del parc o bé a la pàgina web diferents packs que inclouen les entrades i el menjar al restaurant.

Gulliver a Catalunya en Miniatura - Foto: Aventurers
Catalunya en miniatura - Foto: Aventurers
Circuit de trens en miniatura a Catalunya en Miniatura - Foto: Aventurers
Parc Güell a Catalunya en Miniatura - Foto: Aventurers
Catalunya en Miniatura - Foto: Aventurers
Circuit infantil d'aventura a Catalunya en miniatura - Foto: Aventurers

Serveis:

Catalunya en Miniatura
Can Balash de Baix, s/n, Torrelles de Llobregat (Barcelona)
Tel : 936·890 960
e-mail: info@catalunyaenminiatura.com
Horaris circuit de maquetes:
Gener, febrer, novembre i desembre: obert cada dia de 10 a 18 h
Març i abril: obert cada dia de 10 a 18:30 h
Maig i Setembre: obert cada dia de 10 a 19 h
Juny, Juliol i Agost: obert cada dia de 10 a 20 h
25 de desembre/ 1 i 6 de gener: Tancat
Els dies 23 de juny, 24, 26 i 31 de desembre i 5 de gener: obert de 10 a 15 h
Preu: diferents preus depenent del circuit (Circuit de maquetes + Circuit d’aventura:
Adults: 21,00€, nens 3 a 12 anys: 14,00€, Sènior: 19,00€)
Descompte del 20% per famílies nombroses, monoparental i carnet jove.

Sobre Aventurers 10 Articles
Famílies intrèpides i aventureres que han acceptat el “Repte Aventurer”. El repte envia a la família guanyadora a descobrir el territori per nosaltres.
Contacte: YouTube

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*