f movies Merry Christmas Images download in hd free

Castanyada original entre animals de granja

Castanyada a la granja

Us imagineu poder passejar entre animalons i de cop trobar-vos a Maria la Castanyera repartint castanyes?

Us proposem un recull de granges on a més de passar el dia en família donant menjar a gallines, ovelles i cavalls, podreu anar a la recerca de castanyes, fer jocs tradicionals i -com no- menjar castanyes.

Sabíeu que hi havia la creença que per cada castanya que es menjava la nit de Tots Sants, una ànima era alliberada del purgatori? I és que la Castanyada té les seves arrels en un antic ritual funerari on es menjaven castanyes, panellets i moniatos per tal d’honorar el difunt.

Torrem castanyes amb la castanyera a La Granja

la-granja-natura

A La Granja de Navàs els castanyers us esperen per anar al bosc per trobar les castanyes que torrarem al foc. Però abans d’iniciar la cursa per ser els primers a trobar un munt de castanyes, cal decorar el pot que portarem per guardar totes les castanyes.

A la tornada del bosc hi ha temps per ballar abans de tastar les castanyes. I amb la panxa plena, ja podeu anar a visitar els animals i donar-los menjar. Hi ha ovelles, porcs i cabres, però també animals tan exòtics com serps i camaleons! I no us perdeu el toca- toca dels petits mamífers.

On dinar: el centre disposa d’una zona de pícnic

Més informació:
La Granja Natura – Centre d’apropament a la natura
Paratge el Mojal – Navàs
Tel. 938 39 29 40
e-mail: granjanatura@hotmail.com
Horaris: dissabtes, diumenges i festius del 29/10/16 al 13/11/16 d’11h a 13h (taller de castanyada a les 11h30)
Preus: visita a la granja: nens: 7,5€; adults: 9,5€ / Taller de castanyada: 7€/nen (adults gratuït)
Edat recomanada: +2 anys
IMPORTANT: cal fer reserva prèvia via e-mail.

Casta-Halloween a la Granja Aventura Park

granja-aventura-park

A la Granja Aventura Park a Viladecavalls no només trobareu a la Quimeta, la castanyera repartint caramels, sinó també a la bruixa Maduixa que en un tres i no res us converteix en un personatge ben terrorífic. I és que per aquestes dates la granja canvia el seu decorat posant elements de Halloween. Aneu amb compte si feu el circuit de troncs… potser us quedeu atrapats en una teranyina!

Però no patiu, que no tindreu por! El que sí que us garantim és un matí ple d’emocions tocant i donant menjar als animalons o plantant a l’hort. I què en penseu de viure una aventura als arbres al circuit de tirolines? I per acabar d’arrodonir, apunteu-vos al taller “tarongifiques” i us emportareu una taronja convertida en carabassa de Halloween a casa.

On dinar: el parc disposa d’una zona de pícnic

Més informació:
Granja Aventura Park
Camí Ral de Suro, Finca Número 2 – Viladecavalls
Tel. 93 013 69 73 / 635 048 965
e-mail: hola@granjaaventurapark.com
Horaris: dissabtes, diumenges i festius del 29/10/16 al 6/11/16 d’11h a 18h
Preus: 9,9€/persona. Taller tarongífiques: 3€/família:
Edat recomanada: +2 anys

Casta-ween a Dia de Granja

dia-de-granja

A Dia de Granja Reus acompanyareu a Maria la Castanyera a buscar castanyes per la granja. I de ben segur que haureu de donar uns copets als arbres per veure si cauen! I és que aquest espectacle familiar és molt participatiu. Haureu de cantar i ballar… la recompensa a l’esforç vindrà en forma de castanyes torrades per tothom!

Pels més valents hi ha un passatge de por. Aneu amb compte, que potser darrere d’una porta, surt un personatge que us vol espantar una miqueta. I què dieu de fer un ball de cadires, on les cadires són tombes? I heu vist qui condueix el carruatge? Quin monstre!

Pels que preferiu més tranquil·litat teniu tallers per fer ratpenats, bruixetes i fantasmes amb material reciclat.

I tot això en un entorn ple d’animalons de granja que volen ser consentits, zones de jocs amb llits elàstics, mini-golf i circuit de cars.

On dinar: el centre disposa d’una zona de pícnic

Més informació:
Dia de Granja
Av. de Constantí, 52 –Reus
Tel. 977 751 629 / 653 751 510
e-mail: hola@diadegranja.com
Horaris: 29, 30 d’octubre i 1 de novembre de 2016 de 10:30 a 20:00
Preus: adults: 8€; nens: 6€ (inclou espectacle de la castanyera). Resta de tallers: 2-3€/nen (veure programa)
Edat recomanada: +3 anys

Castanyada tradicional al Corral de Neri

corral-de-neri

Voleu agafar uns conillets o donar menjar a les cabretes? A la granja-escola el Corral de Neri al Catllar podreu passar un matí descobrint un munt de coses sobre els animals. Sabíeu que els fils dels raspalls de dents estan fets de pèl de porc? Sembla estrany, però només tocar el porquet descobrireu la raó! I com és que els ànecs no es mullen? I sabeu què es fa amb la llana de les ovelles?

Després de fer un pícnic, rebreu la visita de la Castanyera i el seu ruquet. Ve per explicar-vos un conte i demanar-vos ajuda per fer les paperines on posarà les castanyes que torrarà. Acabareu la jornada cantant i ballant de la mà d’aquesta àvia tan entranyable.

On dinar: el centre disposa d’una zona de pícnic

Més informació:
Corral de Neri
Carretera T203, km 1,8 – El Catllar
Tel. 977 224 324 – 649 846 862
e-mail: corralneri@gmail.com
Horaris: 29 i 30 d’octubre de 2016 de 10:30 a 16:00
Preus: 11€
Edat recomanada: +2 anys

IMPORTANT: cal fer reserva prèvia via e-mail.

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .