f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea de picnic ‘La Carbonera’ del Parc de la Mitjana a Lleida

Lleida, Segrià

Parc de la Mitjana - foto. Som de pícnic

Si busqueu un paradís urbà enmig de la ciutat de Lleida, el Parc de la Mitjana no us defraudarà.

Enmig d’una gran esplanada de gespa i al costat de dos petits estanys artificials hi ha 13 taules de pícnic repartides en dos espais: un grup de taules a l’ombra i les altres a la solana. L’àrea es troba en un parc d’unes 90 hectàrees catalogat com a reserva natural.

Hi ha un quiosc-bar obert durant els períodes de festes locals. La zona de jocs infantils és fantàstica. Té fins i tot una tirolina i un sorral. A pocs metres es troba el Centre d’Interpretació de la Mitjana on trobareu els banys.

Els nens segur que gaudiran travessant el riu Segre que passa per mig del parc.

Us agradarà si voleu fer senderisme, ja que el Parc de la Mitjana ofereix diversos camins senyalitzats, també per a gent amb mobilitat reduïda.

Com arribar-hi:
L’accés principal i més directe al Parc de la Mitjana és el que hi ha des de la rotonda a l’alçada de la unió de l’Avinguda Pearson i el carrer Xavier Puig Andreu a la ciutat de Lleida.

Serveis:

Més informació:
Parc de la Mitjana
Avda. Pearson amb el carrer Xavier Puig Andreu, Lleida
Tel. 973 700 300
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït
No hi ha aparcament. Heu de deixar el cotxe al carrer a 500 metres de l’àrea de pícnic.

"En castellà: Castellà"

Sobre Marta Dachs 8 Articles
Mare de 3 filles ja adolescents. Aficionada a la fotografia, amant de la natura i de viatjar; la crisi ens ha obligat a quedar-nos més a prop i gràcies a això hem descobert una infinitat de meravellosos racons de Catalunya. He intentat omplir un buit a la xarxa sobre informació de zones de pícnic amb el bloc Som de Pícnic.
Contacte: Website