La carbassa de les ànimes (+7)

En Sebastià Panarra, el follet de les festes, explica l’aventura de Marçal, la Carme i en Josep al bosc del costat de casa seva. L’avi ensenya als seus nets que les veus que han escoltat al bosc son les de les ànimes que surten per Tots Sants per anar a visitar als seus parents i que la millor manera de protegir les cases dels mals esperits és buidar una carbassa i ficar-li un llum.

Aquest conte treballa la por als esperits i els morts d’una manera molt propera als nens,sense grans exageracions i apropa costums que creiem que son d’altres països com la carbassa. I és que resulta que va arribar al nostre país molt abans de que hi arribés Halloween. Voleu saber com? Llegiu aquest conte que a més ofereix una secció amb poemes i una explicació de les tradicions relacionades amb Tots Sants.

carabassa animes portadaUs agradarà si busqueu un conte pedagògic que transmet les costums tradicionals. Molt recomanable per a mestres, pares i especialment per els avis que poden ampliar el tema amb cançons, petits poemes i costums oblidades.

Autor: Elena Ferro
Il·lustrador: Subi
Editorial: Baula
Pàgines: 32 pàgines
ISBN: 978-84-479-2529-2
Any de publicació: 2012
Idioma: català
Edat recomanada: +7 anys

 

"En castellà: Castellà"

Sobre Carme Gonzalez 5 Articles
Narradora amb els peus i el cor a Tarragona. Pertany al col·lectiu Entret(r)es! Gaudeix del plaer de poder captivar, entretenir i apassionar el públic que escolta.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*