Capítol 8: -Hola, ja torno a ser aquí

Fantasmes a l'institut

Dibuix fet per la Laura, 11 anys (Tarragona)

Si vols saber que li ha passat anteriorment a en Jordi, el protagonista del conte d’en Rafel, llegeix els capítols anteriors.

Ja eren les onze de la nit i estava estirat al meu llit esperant a que la meva mare es posés a dormir. Faltava mitja hora per anar a casa d’en Jesús per anar a l’institut. Em començava a ficar nerviós quan, de sobte, els llums es van apagar i vaig saber que la meva mare ja era al llit. Em vaig calçar i vaig sortir de casa sense fer soroll. A casa d’en Jesús era tot fosc. Vaig agafar una pedra i la vaig llençar contra la finestra de l’habitació d’en Jesús. Potser em vaig passar una mica de força perquè el vidre va trontollar; però bé: el fet és que uns instants després en Jesús era al meu costat disposat a fer cap a l’institut. La nit era fosca i tot era al seu lloc. Vam arribar a l’institut abans del que esperàvem. La porta principal era oberta com si algú ens estigués esperant, tot era en silenci i fosc, molt molt fosc. No veia res. Vaig encendre la llanterna (per sort l’havia portat), vaig buscar a en Jesús i no era per enlloc; en comptes d’ell, l’home encaputxat jeia en una cadira amb el seu ganivet a punt.

-Hola, ja torno a ser aquí -ho va dir amb la veu més rovellada que conec.

I vaig perdre el coneixement.

Contínua llegint el capítol 9.

T’agrada dibuixar? Vols ajudar-nos a il·lustrar aquest conte?
Busquem petits artistes que vulguin posar cara a en Jordi i dibuixar els escenaris de la seva aventura!
Aquí veuràs com participar!

Sobre Rafel Servent Vastenavond 16 Articles
Des de ben petit que m'agrada llegir llibres i escriure contes, però també m'agrada suar la samarreta en un partit de bàsquet, muntar i programar robots o jugar a un bon joc de taula. Ah, sí: i m'encanta tastar nous menjars!

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*