Capítol 11: Un dia estrany

Fantasmes a l'Institut

Si vols saber que li ha passat anteriorment a en Jordi, el protagonista del conte d’en Rafel, llegeix els capítols anteriors.

Al voltant de les vuit del matí el timbre d’entrada a l’institut sonava com cada dia. (Dic “al voltant de” perquè no sempre sona a les vuit en punt. Pot sonar dos minuts abans, dos després…) Vaig girar a la dreta, després a l’esquerra, i vaig pujar les escales fins al primer pis. Vaig avançar a través del passadís fins arribar a l’aula, i després em vaig asseure al meu pupitre com cada matí. En Jesús seia al meu costat, amb l’amulet que vam “t”robar. Tenia els ulls vermells, com si no hagués dormit en tota la nit. Era estrany: a casa seva sempre es fiquen al llit a dos quarts de deu. “Que burro sóc, però si ahir vam anar al sepulcre” -vaig pensar.

El professor de matemàtiques, en Marcel, va seure a la butaca i va dir:

-Em trobo malament i no tinc ganes de donar classe, us ficaré unes operacions i quan les acabeu, podreu sortir a jugar.
A la classe tot eren crits i rialles, en silenci, per no destorbar al professor i que no canviés d’idea. En Jesús i jo vam acabar les operacions tan ràpid que vam poder gaudir del temps lliure més de 45 minuts. Jo anava encaminat cap al pati quan en Jesús em va dir:

-Jordi, creus que hauríem d’anar cap al sepulcre? Tothom anirà al pati i ningú ens veurà.

-Potser tens raó, però cal assegurar-nos que ningú ens veu.

-De què parleu? -ens va preguntar la Júlia.

Els ulls li brillaven, ens havia enxampat.

Continua llegint el capítol 12.

T’agrada dibuixar? Vols ajudar-nos a il·lustrar aquest conte?
Busquem petits artistes que vulguin posar cara a en Jordi i dibuixar els escenaris de la seva aventura!
Aquí veuràs com participar!

Sobre Rafel Servent Vastenavond 16 Articles
Des de ben petit que m'agrada llegir llibres i escriure contes, però també m'agrada suar la samarreta en un partit de bàsquet, muntar i programar robots o jugar a un bon joc de taula. Ah, sí: i m'encanta tastar nous menjars!

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*