Calçotades i barbacoes entre mini monuments a Minitarraco

El Catllar, Tarragonès

Si us diem que és possible fer una calçotada o una barbacoa envoltats de tots els monuments més destacats de Tarragona, segur que no ens creuríeu.

I és que a Minitarraco, al Catllar, us passejareu com a gegants entre el Pont del Diable, l’Amfiteatre, la Torre del Pretori, la muralla, la Torre dels Escipions o la Catedral de Tarragona. Més de 10 monuments en miniatura a l’aire lliure per a descobrir el patrimoni de Tarragona d’una forma original.

Mentre els adults feu els calçots a la brasa o prepareu la barbacoa, els nens poden desenterrar al sorral un cofre amb un joc de memòria romà, refer la catedral amb les peces d’un trencaclosques gegant, jugar al tres en ratlla o fer curses de sacs.

Minitarraco lloga l’espai per a grups a partir de 10 persones amb activitats per a nens incloses. Teniu diferents modalitats per triar: lloguer de graelles, taules i llenya (amb o sense ingredients) per fer la barbacoa o la calçotada o celebració amb berenar o esmorzar per aniversaris i festes varies.

Us agradarà si voleu llogar un espai per fer una calçotada o barbacoa ben diferent on sentir-vos com gegants envoltats de monuments del patrimoni cultural de Tarragona.

Serveis:

Més informació:
Minitarraco
Urb. 5 Estrellas, Ctra. Santes Creus – Pont d’Armentera, TP. 2031 Km. 8, El Catllar
Tel. 616 093 820
e-mail: minitarracoactivitats@minitarraco.com
Horaris: obert tot l’any per a grups de mínim 10 persones, prèvia reserva
Preu: lloguer d’espai (sense ingredients) + activitats per a nens: Adults: 5€; Nens: 8€
Opció calçotada amb ingredients + activitats per a nens: Adults: 20€; nens: 10€.
Opció barbacoa amb ingredients + activitats per a nens: Adults: 18€; nens: 10€.
Opció celebració amb ezmorzar o berenar: 9€/nen
Edat recomanada: +3 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*