En caiac de la Platja Cristall a la Cala dels Àngels a Miami

Miami Platja, Baix Camp

Caiac a Miami Platja - Foto: YouMeKids

Sabíeu que la paraula caiac prové del mot “Qajaq” en Inuit? Segons els antropòlegs significaria alguna cosa com “roba per caminar a l’aigua”.

I és que pels èsquims era el seu mitjà de caça, pesca, i de transport. Ells fabricaven les embarcacions amb el que podien (ossos, pells i fustes), però no patiu, que la sortida que us proposem serà en aigues més caloroses en un caiac obert i ample fet de polietilè ideal per navegar al mar sense bolcar.

Abans d’iniciar l’aventura, rebreu una mini classe ràpida de com fer servir el rem, qui mana a l’embarcació si porteu un caiac de dos o tres places i com pujar i baixar del caiac si voleu banyar-vos al mar. Un repàs pels que ja han remant altres vegades i ideal pels que s’inicien en aquest esport.

Des de la platja Cristall de Miami Platja ens deixem emportar pel ritme de les onades fins a la cala dels Àngels, una cala de sorra daurada amb una àmplia duna que s’eleva com un petit massís sorrenc. A poca distància trobem el Torreón de Miami que evoca l’antiga torre dels Penyals, un punt de vigia i defensa de la costa. És un bon lloc per fer una parada i banyar-nos en una platja poc concorreguda, ja que és de difícil accés a peu o en cotxe.

El contacte amb l’aigua, el seu so i el vaivé de les onades tenen un efecte relaxant. I si teniu sort, us sobrevolarà un ultralleuger que a l’estiu fan les seves sortides regulars.

Pels més atrevits amb bon equilibri hi ha l’opció de fer paddel surf, una forma de navegar que utilitza un rem o pala per propulsar-se per l’aigua mentre s’està depeu sobre una taula de surf.

Dues propostes refrescants pels mesos calorosos d’estiu.

Los Loros Watersports a Platja Cristall - Foto: YouMeKids
Los Loros Watersports a Platja Cristall – Foto: YouMeKids

Serveis:

Los Loros Watersports
Platja Cristall – tocant a Cala dels Angels a Miami Platja
Tel : 683 170 321 / 671 035 145
E-mail: losloroswatersports@gmail.com
Horaris: Tots els dies de la setmana de 9:00 a 19:00 de maig a setembre.
Preu: 10€/hora per persona; cada hora extra 5€/caiac
Edat recomanada: +4 anys
Recomanacions: si sou dels que us maregeu fàcilment, preneu una biodramina, abans de marxar, ja que si hi ha una mica d’onades les notareu; material: porteu banyador, gorra i crocs. Una tovallola us serà útil si voleu passar per la dutxa en acabar.

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

2 Comentaris En caiac de la Platja Cristall a la Cala dels Àngels a Miami

  1. Bona tarda,
    Tinc un dubte: són propostes,oí?No són que dades. Perque nosaltres hem anat amb vosaltres però amb que dades.
    En feu encara?

    Moltes gràcies,
    Rosa.

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*