Bosc Aventura Salou: adrenalina en un entorn urbà

Salou, Tarragonès

Circuit verd al Bosc Aventura Salou - Foto: Marede3

L’aventura familiar més completa en un bosc natural dins d’un entorn urbà!

Anar al Bosc Aventura Salou, al bell mig del centre de la ciutat, no és només fer tirolines en un entorn privilegiat, és passar tota una estona fent activitats d’aventura.

Al circuit de tirolines podeu saltar d’arbre en arbre passant per dotze a quinze jocs de tirolines, passarel•les, lianes, ponts de cordes, gronxadors i xarxes. N’hi ha per totes les edats: així que, pares, vosaltres també podeu fer de Tarzan… Depenent de l’habilitat es triga entre 30 i 45 minuts en cada circuit.

Al circuit infantil (3 a 7 anys; alçada màxima 1,3m), i aproximadament a 80 centímetres d’alçada del terra, els nens, acompanyats d’un adult, faran un recorregut que inclou 2 tirolines ben llargues. A partir dels 7 anys o amb una alçada mínima de 1,30 m es pot accedir a tres circuits: el Blau I està a uns tres metres d’alçada, el Blau II a aproximadament 4 metres i el Vermell al voltant dels 9 metres. Arribats al circuit vermell haureu de volar 90 metres entre arbre i arbre per una liana o trepar per una teranyina per arribar a la següent plataforma.

Els petits aniran supervisats en tot moment per un monitor del centre. El tracte per part de la direcció i monitors és excel·lent.

Una de les grans novetats que fan que l’aventura sigui tan completa, és que a partir dels 7 anys, es pot realitzar una autèntica partida de Paintball Soft. La descàrrega d’adrenalina per part de tota la família i la unió fent equips, fa que sigui una estona de joc genial.

Què voleu més? Cap problema! Pels que sigueu més guerrers, el Big Bow Game, és brutal. Un joc d’equip utilitzant arcs i fletxes amb puntes toves simulant una batalla dels guerrers i tribus antigues.

I per finalitzar un minigolf en família.

On dinar:
Hi ha zona de bar i pícnic al mateix recinte des d’on es pot observar el circuit de tirolines, minigolf i altres.

Circuit de Paintball al Bosc Aventura Salou - Foto: Marede3
Circuit de Paintball al Bosc Aventura Salou – Foto: Marede3

Serveis:

 

Bosc Aventura Salou
C/ Barbastre, 15 – Salou
Tel. 877 050 444
E-mail: info@boscaventurasalou.com
Horaris:
D’octubre a juny: dissabtes, diumenges i festiu d’10:00 a 14:00 i de 16:00 – 19:00.
De juliol a setembre: de dilluns a diumenge d’10:00 a 14:00 i de 16:00 a 22:00.
Preus: Infantil: 9€; Blau I: 13€; Blau I + Blau II: 24€; Blau I + Blau II + Vermell: 35€. Paintball: 15€ a 25€; Big Bow: 12€ a 20€; Mini-golf: 4€ a 5€
Observacions: Es poden portar mascotes, si les deixes lligades a la zona d’entrada
Edat recomanada: +3 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Montse Zaragoza 22 Articles
Sóc la Montse, educadora social, psicopedagoga, mare de tres fills i creadora del blog “Marede3” . M'agrada llegir, no parar d'aprendre i desaprendre amb la meva canalla, passejar, fer excursions, el ganxet, la mitja, les NNTT, veure que la teoria i la pràctica no es donen la mà i que tot està per descobrir.
Contacte: Website

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*