Bestial! Un llibre de cultura popular genial per a nens (+6)

Refranys i frases fetes relacionades amb el gall del llibre Bestial! - foto: YouMeKids

Bestial! Cultura popular, refranys i frases fetes…molt animals és un d’aquests llibres que recupera la saviesa popular dels avis i àvies d’antany. Trobareu llegendes, contes, faules o rondalles per explicar abans d’anar dormir… I refranys i frases fetes ideals per cada ocasió.

I és que els autors del llibre, aprofitant que les bestioles desperten l’interès dels petits, han fet un recull de petites joies de la cultura popular on l’ase, el gall, el porc i set animalons més es converteixen en els protagonistes de l’aventura.

Amb il·lustracions senzilles, però bufones descobrim d’una forma divertida curiositats de cada animal, el significat d’alguns refranys i les frases fetes relacionades amb la bestiola. I al final de cada capítol (n’hi ha deu), hi ha un apartat d’activitats enginyoses i jocs estimulants per posar a prova el vocabulari dels lectors.

I és que l’objectiu dels autors és enriquir el llenguatge dels petits i alhora despertar l’interès per la cultura popular que cada vegada més sembla oblidada.

Bestial és un d’aquest llibre en el cada detall està cuidat. Les il·lustracions molt visuals, els textos divertits i alhora pedagògics i les activitats engrescadores. Més que un llibre per llegir tot d’una, és un recurs ideal per jugar amb els nens en estones lliures o aprofitar-lo com a petit conte abans d’anar dormir.

Bestial!cossetaniaUs agradarà si busqueu un recurs didàctic, entretingut i molt visual per fomentar la cultura popular i d’enriquir el vocabulari dels nens.

Autors: Joan Antoja, Anna M. Matas i Joan Oriol
Il·lustrador: Joan Antoja i Mas
Editorial: Cossetània
Pàgines: 128
ISBN: 978-84-9034-772-0
Any de publicació: 2018
Idioma: català
Edat recomanada: +6 anys

Comprar a Amazon

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*