f movies Merry Christmas Images download in hd free

Aventura amb nens al Castell de Cardona

Cardona, Bages

Visita teatralitzada al castell de Cardona - foto: Montserrat López

Diu la llegenda que la filla del vescomte Ramon Folch de Cardona, es va enamorar del príncep sarraí Abdalà. Durant un temps Adalés va poder amagar el seu amor prohibit… però quan finalment el seu pare es va assabentar, la va tancar a la torre del castell.

De la mà de la Sansa, viatgera del temps i el trobador Arnau recorrerem els llocs més singulars de la imponent fortalesa de Cardona, des de les muralles, passant per l’antic claustre i el pati, fins a la famosa Torre de la Minyona seguint unes pistes, per trobar el diari amagat d’Adalés. Però mantingueu els ulls ben oberts. Pels passadissos del castell de Cardona també ronda en Nathan, un bandoler misteriós.

Aprofiteu per gaudir del lloc. Un dels punts claus de la visita és l’accés a l’interior de la magnífica església, la Col·legiata romànica de Sant Vicenç de Cardona (SXI), considerada com un dels exemples d’art romànic més importants d’Europa.

Una visita teatralitzada en clau aventurera que transporta a grans i petits al segle XI per descobrir els secrets que amaga aquest conjunt monumental cardoní. I així, amb les anècdotes i aventures de la Sansa i l’Arnau,  aprenem sobre els orígens del Castell i els fets històrics claus del lloc.

castell de Cardona - Foto: Montserrat López
Castell de Cardona – Foto: Montserrat López

Serveis:

Castell de Cardona
Inici visita: Oficina de Turisme. Avinguda Rastrillo, s/n ( a l’entrada del poble)
Tel: 938 69 27 98
e-mail: informacio@cardonaturisme.cat
Horaris: dissabtes a les 16h30 i diumenges a les 12h. Preu:
Preu: Adults: 8€; Nens de 12 a 18 anys: 6€; Nens de 5 a 11 anys: 5€
Comentaris: Portar calçat còmode. El tram del Camí Vell del Castell té un pendent important; el paviment en tot el recorregut es troba en perfecte estat.
El recorregut no està adaptat a minusvàlids.
Edat recomanada: +6 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Montserrat López 6 Articles
Sóc la Montserrat, Química de professió i mare de dos fills. Sóc molt curiosa i m’apassiona descobrir el món que hi ha darrera de cada petita cosa o activitat amb les que em creuo. M' agrada gaudir en família, de les tradicions del nostre poble i país. Gaudeixo viatjant, tenint l'oportunitat de conèixer nous indrets i costums.