f movies Merry Christmas Images download in hd free

Aventura amb brúixola al Parc Natural dels Ports

Horta de Sant Joan, Terra Alta

Un mapa. Una brúixola i el magnífic paisatge del Ports. Els ingredients de l’aventura estan servits.

En petits grups haureu de recórrer la zona de la Franqueta orientant-vos amb un mapa. De seguida la vena competitiva de grans i petits es despertarà i us trobareu anant de punt a punt a contra rellotge per convertir-vos en els guanyadors de la cursa d’orientació. Tot i així, de tant en tant poseu el fre i gaudiu de les vistes i les parades.

A mig camí us trobareu amb la marbrera; aquí descobrireu com eren extrets els blocs de marbre. Fixeu-vos bé en la roca, podreu veure les marques deixades per l’extracció. També passareu per la cova de Picasso, la balma sota la qual l’artista va dormir una temporada durant la seva estada a Horta de Sant Joan,quan tenia 16 anys. A Mas Quinquet aneu a buscar la reproducció de la carbonera, utilitzada per obtenir carbó de carrasca. També trobareu el clot de pega, una lloc on s’extreia la pega dels pins utilitzada antigament per a la impermeabilització de la carena dels vaixells i de les bótes de vi.

Una cursa plena d’emoció! Preparats?

On dinar:
El punt d’inici i final és l’àrea recreativa de Mas de la Franqueta on trobareu una zona amb taules de pedra amb bancs, una font i una gran zona de jocs amb gronxadors i tobogan a la vora del riu. També hi ha WC.

La Marbrera - Foto: YouMeKids
La Marbrera – Foto: YouMeKids

Serveis:

Cursa d’orientació – Montsport
Mas de la Franqueta – Els Ports – Horta de Sant Joan
Tel. 977 435 074 / 665 543 058
e-mail: info@montsport.es
Horaris: Tot l’any prèvia
Preu: 20€/persona (mínim 4 persones); 15€/persona (grups de 5 a 7 persones); 10€/persona (grups a partir de 8 persones)

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .