Aus rapinyaires als Alts Pirineus francesos

Donjon des Aigles a Beaucens (França)

Àliga a Donjon des Aigles © Petits Viatgers

Als Alts Pirineus francesos hi ha una gran oferta d’activitats relacionades amb la natura que fa d’aquesta regió un indret molt bonic per passar les vacances.

Es poden realitzar infinitats de camins per descobrir indrets excepcionals com el Circ de Gavarnie o el Llac de Gaube, entre d’altres. Podem aprofitar l’estiu per realitzar les activitats que ofereixen les pistes d’esquí durant aquests mesos. I, com estem envoltats de natura, també hi ha espai per poder veure animals de ben a prop, com les aus rapinyaires de Donjon des Aigles (Torre de les Àligues).

És un petit castell del segle XI on, avui dia, queda en peu una de les seves torres i part de la seva construcció. En aquest entorn tan excepcional han trobat refugi un dels més grans agrupaments d’aus rapinyaires del món que, amb el savoir-faire dels seus cuidadors, ofereixen un espectacle inoblidable. Hi trobem àligues reials, trencalòs, mussols, voltors i així fins a més de 45 espècies.

El gran espectacle està acompanyat de música, animat pels propis cuidadors i és realitza a l’aire lliure. Ens expliquen com és cadascuna de les aus, la manera en que volen, com cacen, si estan en perill d’extinsió i altres curiositats al mateix temps que van arribant un per un cadascun dels ocells. Apareixen d’entre els murs, volant per darrera del públic, baixant des de molts metres d’alçada,…són tot sorpreses.

Els mesos d’estiu podem gaudir a més a més d’una demostració de lloros multicolors que fan l’alegria dels petits venint-se a posar als braços dels nens.

A l’acabar podem veure i fotografiar algunes de les aus visitant els jardins, també ens hi podem apropar ja que la majoria no estan dins de gàbies, tal i com és costum dels falconers.

Lloros multicolors que es posen als braços dels nens a Donjon des Aigles © Petits Viatjers
Espectacle d'aus al Donjon des Aigles © Petits Viatjers
Torre de les Àligues a Donjon des Aigles © Petits Viatjers
Àliga a Donjon des Aigles © Petits Viatjers

Més informació:
Donjon des Aigles
Ctra. D-13, Beaucens, França
Tel : +33 562 97 19 59.
Horaris: Avril a Setembre, de 10h a 12 i de 14h30 a 18h30
(espectacle només per les tardes a les 15h30, i 17h)
Preu: Nens: 8,5€; Adults: 14€
Edat recomanada: +3 anys

Serveis: 

Sobre Montse Delgado 3 Articles
Mare de tres nenes que segueix gaudint de les coses que descobrim a partir de vivències i observant el món que ens envolta. Viatjar junts m'aporta alegria: les veig créixer amb una altra perspectiva del món. Creadora del bloc Petits Viatgers.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*