f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea recreativa de la Font Negra a Berga

Berga, Berguedà

A la vora de la riera de Metge i els seus petits salts, trobem el paratge de la Font Negra.

És tracta d’una zona d’esbarjo fantàstica plena de caminets, escales i ponts amb diferents àrees per gaudir de la natura, el joc i l’esport. A banda dels diferents espais amb taules i bancs de fusta o de pedra per fer un pícnic, hi ha un parc infantil amb gronxadors i un tobogan. Pels més esportistes hi ha un circuit per fer estiraments, flexions i abdominals.

A la zona hi ha diverses fonts, tot i que la Font Negra que dona nom a l’àrea, és la què més aigua porta. Tot i que sol ser una àrea molt recorreguda a l’estiu, a la tardor té molt d’encantat gràcies als seus arbres caducifolis.

Com arribar-hi:
Per arribar a l’àrea cal agafar la sortida Berga Nord de la C16 i anar en direcció a Sant Llorenç de Morunys per BV4241. Passats uns 3 o 4 quilometres trobareu el desviament cap el Santuari de Santa Maria de Queralt. Trobareu l’àrea entre el km 0 i 1 de la BV4242, just abans de la desviació cap a Rasos de Peguera. Hi ha dos grans zones d’aparcament on deixar el cotxe.

Us agradarà si voleu fer un pícnic després de visitar el Santuari de Santa Maria de Queralt, que per la seva peculiar ubicació i fantàstiques vistes se l’ha anomenat el “balcó de Catalunya”.

Parc infantil Font Negra
Parc infantil de la zona de pícnic de la Font Negra – Foto: YouMeKids

Serveis:

Més informació:
Àrea de la Font Negra
km 0 de la BV4242  dirreció Santuari de Queralt
Tel. 93 821 13 84
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .