f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea recreativa de la Font Gran a Cercs

Cercs, Berguedà

Àrea de pícnic de la Font Gran a Cercs Foto: Som de Pícnic

Si busqueu una zona de pícnic molt completa amb un gran atractiu natural com són els salts d’aigua, apropeu-vos a l’àrea recreativa de de la Font Gran de Cercs.

És un preciós espai que ocupa la ribera del torrent de les Garrigues just abans de desembocar al pantà de la Baells. La zona de pícnic té diversos espais diferenciats, tots amb molta ombra i al costat del torrent que va fent petits salts; en algun punt us podreu remullar els peus. A més de tot el joc que dóna el torrent, hi ha una zona de jocs infantils i una pista de bàsquet perquè la canalla gaudeixi. La font que li dóna nom brolla de la pedra molt a prop del bar, però  també hi ha diferents brocs i un antic safareig a l’entrada de l’espai.

Com arribar-hi: Venint de Berga per la C16, trobareu entre el km 102 i 103, el desviament cap a Cercs que és la carretera vella (la C-1411z). Trobareu l’aparcament de l’àrea d’esbarjo entre el km 86 i 87, a la primera corba. Tan si veniu del sud com del nord, trobareu un cartell indicador.

Us agradarà si voleu fer caiac al pantà de la Baells (hi ha més d’una empresa especialitzada), visitar el museu de les Mines de Cercs i pujar al trenet que us descobrirà l’interior de les mines, o fer senderisme per la Serra d’Ensija.

Zona de pícnic de la font Gran a Cercs a la vora del Torrent de Garrigues ©Som de Pícnic
Zona de barbacoes a l'àrea de pícnic de la font Gran a Cercs ©Som de Pícnic
L'àrea de pícnic amb el bar al fons a Cercs ©Som de Pícnic
Parc infantil a l'àrea de pícnic de la font Gran a Cercs ©Som de Pícnic
Zona esportiva a l'àrea de pícnic de la font Gran a Cercs ©Som de Pícnic
Torrent de Garrigues ©Som de Pícnic
Zona de pícnic de la font Gran a Cercs a la vora del Torrent de Garrigues ©Som de Pícnic

Més informació:
Àrea recreativa de la Font Gran
Ctra. De Ribes, Cercs
Tel. 938 247 890 (Ajunt. De Cercs)
Horaris: Obert tot l’any. El Quiosc-bar obre de
Sant Joan a finals de setembre, depenent del temps
pot ampliar la temporada.
L’ús de les barbacoes i l’aparcament és gratuït.
Acampada prohibida.

Serveis:

 

Sobre Marta Dachs 8 Articles
Mare de 3 filles ja adolescents. Aficionada a la fotografia, amant de la natura i de viatjar; la crisi ens ha obligat a quedar-nos més a prop i gràcies a això hem descobert una infinitat de meravellosos racons de Catalunya. He intentat omplir un buit a la xarxa sobre informació de zones de pícnic amb el bloc Som de Pícnic.
Contacte: Website