f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea de pícnic a la vora del riu Fluvià a Besalú

Besalú, Garrotxa

Què en penseu de creuar el magnífic pont medieval de Besalú i fer un pícnic a la vora del riu Fluvià?

L’àrea de pícnic, ubicada a l’anella verda del poble, consta de dos taules de fusta amb bancs i una font. El gran atractiu de la zona és el riu i les fantàstiques vistes que hi ha sobre la vila medieval de Besalú i el seu pont. És una zona tranquil·la on els nens estran molt entretinguts gaudint de la companyia dels ànecs.

L’àrea pot ser un bon punt per descansar després de visitar la ciutat emmurallada on grans i petits us endinsareu en un altre època. Si tanqueu el ulls quasi podeu sentir el galop dels cavallers creuant el pont.

I si voleu, podeu iniciar aquí la gimcana de les cadires penjades. Ben a prop de l’àrea de pícnic trobareu la primera cadira, és la Cadira per la Pau de l’artista colombià Duvan López. Una cadira amb només tres potes amb una il·lusió òptica. Dins del nucli emmurallat trobareu una cadira gegant al carrer del mestre Abraham des Castlar. Al carrer Rocafort, trobarem tres cadires penjades. Són obra de la gironina Ester Baulida. La darrera cadira la trobem a la façana de la casa del mestre artesà Kel Domènech, al carrer del Forn.

Us agradarà si voleu aprofitar per visitar la vila comtal de Besalú passejant pel seu majestuós pont, visitar el museu de miniatures o anar a la recerca de les cadires penjades amagades als carrerons.

Com arribar-hi:
Arribareu a Besalú per la C-66z. A l’alçada del km 58 trobareu una rotonda i un aparcament on deixar el cotxe, ja que a la vila medieval només es pot accedir a peu. Creueu el pont romànic (reconstruït) i entreu a la vila emmurallada pel carrer del pont vell. Seguiu les indicacions cap a la sinagoga. Hi arribareu per un carreró que baixa a l’esquerra (el carrer del Portalet). Baixeu les escales fins un passeig que us porta a la vora del riu. Seguiu pel passeig fluvial fins arribar a l’àrea de pícnic.

Serveis:

Més informació:
Àrea a la vora del riu Fluvià
Passeig fluvial – camí del rec, Besalú
Tel. 972 591 240
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .