Àrea de pícnic Ribera del Segre a Martinet

Montellà i Martinet, Baixa Cerdanya

Vistes des de l'àrea de pícnic sobre la zona de bany a Martinet - Foto: YouMeKids

A tocar del riu Segre al poble de Montellà i Martinet, trobareu una àrea de pícnic amb diversos accessos al llarg del Passeig Fluvial per baixar a les platges per apropar-vos al riu, tot i que ja no es permés el bany (actualització de 2020). Però això no és tot. La zona recreativa disposa de taules de fusta amb bancs, una font, lavabo i una àrea de jocs amb gronxadors, tobogan… i fins i tot una zona d’skate!

També hi ha una zona d’aparells per fer exercicis. El passeig Fluvial és ideal per a que els nens facin un tomb en bici.

Si creueu el pont trobareu una zona on està permesa la pernoctació amb càmpers i autocaravanes ubicada al Camí de Montellà.

Us agradarà si voleu visitar el parc dels búnquers de Martinet que forma part de la línia fortificada al llarg dels Pirineus o seguir la ruta de la Llúdriga que transcorre pel costat del riu Segre donant a conèixer millor els ecosistemes de ribera.

Zona de jocs a l'àrea de la Ribera del Segre - Foto: YouMeKids
Zona de jocs a l’àrea de la Ribera del Segre – Foto: YouMeKids

Com arribar-hi?
Accedireu a l’àrea de pícnic de la Ribera del Segre a Martinet per la N260 entre la seu d’Urgell i Puigcerdà. Entre el km 204 i 205 trobareu un desviament cap a Montellà i Estana per la LV4055. Trobareu l’aparcament de l’àrea de pícnic just abans de creuar el pont a mà dreta. Podreu accedir a la zona de jocs de l’àrea pel passeig fluvial. Són uns 400 metres.

Vistes de la "platja" des del Passeig Fluvial a Martinet - Foto: YouMeKids
Vistes de la “platja” des del Passeig Fluvial a Martinet – Foto: YouMeKids

Serveis:

Àrea de pícnic Ribera del Segre
Acessos per carrer Cinc o LV4055, Martinet
Tel. 973 515 012
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

1 Comentari de Àrea de pícnic Ribera del Segre a Martinet

  1. Benvolguda,
    en primer lloc donar-te les gràcies per posar el nom del nostre municipi al teu blog. Però hem vist que Àrea de pícnic Ribera del Segre a Martinet, anuncies que hi ha platgetes per poder-se banyar al riu, des de l’Ajuntament de Montellà i Martinet et volem informar que no és recomana el bany a la platgeta degut a que són aigües NO tractades i pot ser contraproduent, sobretot ara que estem en plena pandèmia i el riu i la seva llera no es poden desinfectar.
    Demanaríem si pots informar en el teu blog de la recomanació de no banyar-se al riu.

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*