f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea de pícnic del Pont Nou a Sant Pere de Riudebitlles

Sant Pere de Riudebitlles, Alt Penedès

Pont Nou de Sant Pere de Riudebittles - Foto: YouMeKids

Què en penseu de fer un pícnic al costat d’un impressionant aqüeducte de 80m de llargada per 25m d’alçada que encara porta aigua als horts?

Tot i que el seu origen és medieval, va ser reconstruït a partir de l’any 1672 per iniciativa del monestir de Montserrat després que s’enfonsés una part a causa de un terratrèmol.

Al voltant del pont es troba el Parc Natural del Pont Nou, una zona recreativa equipada amb tres barbacoes, una font i quatre taules de pícnic de fusta. Tot i que no hi ha un parc infantil, hi ha una gran esplanada on els nens poden jugar.

Hi ha un aparcament bastant ampli on deixar el cotxe, però s’omple de pressa, ja que l’àrea és de fàcil accés des de la carretera i per tant és molt concorreguda. L’aventura pels nens ja comença en deixar el cotxe, ja que s’ha de passar per sota l’aqüeducte per accedir a la zona de pícnic.

Us agradarà si voleu fer una parada després de gaudir de les tirolines de les Deus Aventura o fer un tomb pels camps i vinyes dels voltants, passant per l’ermita de Sant Jeroni o fer un tram del camí del riu. Des d’aquí també podeu anar a visitar el castell de Claramunt o el Castell d’Olèrdola.

Com arribar-hi:
L’àrea es troba entre el km 17 i 18 de la BP-2151 a l’entrada del poble de Sant Pere de Riudebitlles. Venint de la C15 o de Sant Quintí de Mediona en direcció de Sant Pere de Riudebitlles trobareu la zona de pícnic a mà dreta.

Esplanada al costat de l'àrea de pícnic on els nens poden jugar - foto: YouMeKids
Esplanada al costat de l’àrea de pícnic on els nens poden jugar – foto: YouMeKids

Serveis:

Àrea de pícnic del Parc Natural del Pont Nou
BP-2151 entre km 17 i 18, Sant Pere de Riudebitlles
Tel. 93 899 50 61
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .