Àrea de pícnic del Parc del Pinell a Tremp

Tremp, Pallars Jussà

Zona de jocs del Parc del Pinell a Tremp - Foto. YouMeKids

Si busqueu una àrea de pícnic urbana i de fàcil accés amb una gran zona de jocs per als nens, apropeu-vos al Parc del Pinell de Tremp.

Sota una gran pineda amb molt espai per jugar, trobareu gronxadors, tobogans, petits ponts penjats i una piràmide feta amb cordes on els més valents hi poden pujar grimpant. A poca distància hi ha les taules de pícnic de fusta des d’on podeu vigilar als nens mentre feu la sobretaula.

Els bons observadors poden donar un cop d’ull al panell informatiu de la fauna de la zona. Potser veureu un esquirol o algun dels ocells que nien. I els amants de la petanca trobaran tres pistes per posar a prova la seva punteria.

Us agradarà si busqueu un lloc per fer una parada després d’una visita familiar a la Central de Talarn. Grans i petits descobrireu el món de l’energia a través de divertits experiments. I si sou dels que us agradaria viatjar en el temps, aprofiteu per apropar-vos a les botigues-museu de Salàs de Tremp, unes joies del passat que deixaran bocabadats als nens.

Com arribar-hi:
L’àrea de pícnic es troba al bell mig de Tremp. Hi arribareu per la C-13 en direcció Salàs de Pallars. El Parc està just a l’altura del km 86 i a prop del camp de futbol.

Àrea de pícnic del Pinell - Tremp 3

 

Serveis:

Parc del Pinell
Carrer E , Tremp
Tel. 973 650 005
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*