f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea de pícnic del parc Fluvial a l’Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí, Conca de Barberà

Si voleu anar a fer un pícnic tant si plou com si fa sol, el Parc Fluvial de l’Espluga de Francolí és ideal!

Molt a prop de la Font Major, on diuen que neix el riu Francolí, trobareu aquesta àrea amb taules de pícnic i un gran cobert per si plou.

A la vora del riu hi ha una esplanada amb gespa i al mateix parc trobareu gronxadors i tobogans on els nens estran ben entretinguts!

L’àrea disposa d’una font amb aigua potable i lavabos.

Us agradarà si voleu descobrir les coves prehistòriques de la Font Major o descobrir com es feia el carbó o quines són les espècies autòctones del Bosc de Poblet visitant la finca Garber. El museu de la Vida Rural descobrireu un munt d’estris del camp.

Com arribar-hi:
L’accés al parc Fluvial de l’Espluga de Francolí està a la T700 entre el km0 i km1, a l’altura del Passeig de Josep María Rendé, just al costat de la Cooperativa Agrícola.

 

Serveis:

Més informació:
Àrea de pícnic del Parc Fluvial
Passeig de Josep María Rendé Ventosa, L’Espluga de Francolí
Tel. 977 871 220
Horaris: estiu de 9:30 a 21:30; hivern de 9:30 a 17:00.
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .