f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea de pícnic del Parc de la Draga a Banyoles

Banyoles, Pla de l'Estany

Des de l'àrea de pícnic del parc de la Draga es pot fer la volta en bicicleta a l'Estany de Banyoles - Foto: YouMeKids

A la vora de l’estany de Banyoles trobareu el parc de la Draga, construït amb motiu dels jocs olímpics de l’any 1992, quan Banyoles va ser la subseu olímpica de rem. A més de poder fer esport, deixar que els nens juguin una bona estona al parc infantil o fer un pícnic a l’àrea que disposa de font, bar i lavabos, podreu viatjar en el temps.

I és que al parc es van trobar restes d’un poblat neolític. Gràcies a les reconstruccions d’algunes cabanes i a les demostracions d’activitats prehistòriques us podreu acostar a la vida del neolític. El poblat ofereix una visita guiada els dissabtes i diumenges a les 12h de juny a octubre. Cada primer diumenge de mes es fan demostracions.

Us agradarà si voleu passejar per un poble neolític reconstruït, fer una volta en caiac o bicicleta a l’Estany de Banyoles, remar en barca una estona o remullar-vos a l’aigua a les zones de bany habilitades.

Com arribar-hi:
Accedireu a la zona de pícnic del Parc de la Draga per la carretera C150a entre Banyoles i Serinyà. Entre el km 19 i 20 trobareu la senyalització cap a l’àrea i l’aparcament.

Parc neolític de la Draga a Banyoles - foto: YouMeKids
Parc neolític de la Draga a Banyoles – foto: YouMeKids

Serveis:

Àrea de Pícnic del Parc de la Draga a Banyoles - foto: YouMeKids
Àrea de Pícnic del Parc de la Draga a Banyoles – foto: YouMeKids

Parc de la Draga
C150a km 19-20, Banyoles
Tel. 972 58 34 70 (Turisme Banyoles)
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït
Comentaris: el bar obre els caps de setmana d’11:00 a 20h. Durant les vacances escolars està obert de dilluns a diumenge de 10:30 a 20:30.

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

1 Comentari de Àrea de pícnic del Parc de la Draga a Banyoles

  1. Bon dia! L’accés al picnic és gratuït? He vist unes fotos amb preus d’entrada però imagino que és per accedir a les restes neolítiques.. Si m’ho podeu confirmar us ho agraïria. Moltes gràcies per avançat.

Comments are closed.