f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea de pícnic del Parc de la Corbadora a Arbúcies

Arbúcies, Selva

Parc de la Corbadora a Arbúcies - foto: Som de pícnic

Què us sembla fer un pícnic en la frondositat que ofereix la riera d’Arbúcies? Si a més hi afegim una àrea de jocs infantils amb tirolina inclosa segur que ja esteu preparant la carmanyola…

Aquesta àrea de pícnic està ubicada en un parc urbà que us farà oblidar que sou dintre d’una població. El parc està a la ribera de la riera d’Arbúcies, que neix als contraforts del massís del Montseny. La riera d’Arbúcies, un element central de la identitat arbucienca, presenta un dels sistemes humits d’aigües corrents i estancades, faunísticament més ric i divers de tot el conjunt Montseny-Montnegre.

El parc disposa d’una zona molt ombrívola amb dues taules de fusta i un accés més directe a la riera que queda aproximadament a 1,5m per sota, perfectament visible des de les taules.  Al costat de l’àrea de jocs hi ha una zona amb menys obra amb dues taules de fusta més.

És un espai tranquil i molt bonic on gaudir de l’entorn. Deixeu-vos sorprendre per aquest paisatge de ribera tan frondós i espectacular. De ben segur que repetireu.

Us agradarà si voleu envoltar-vos de natura i només sentir els ocells. Si aneu en grup, aprofiteu per visitar el Jardí Dendrològic del Roquer, un jardí privat on es pot passejar sota l’ombra d’arbres centenaris, procedents d’Europa, Àsia i Amèrica. Una petita joia de color verd ben desconeguda. No gaire lluny també trobareu el Castell de Montsoriu, considerat com el millor castell gòtic de Catalunya.

Com arribar-hi:
L’accés està entre el kilòmetre 1 i el 2 de la carretera GI-543 en direcció Viladrau pel seu pas per Arbúcies, just després d’un pont i poc abans del cartell de finalització de la població. Quan veieu l’accés al restaurant Font de la Corbadora heu de baixar per la pista de sorra fins davant de la porta del restaurant, on hi ha espai per aparcar i també la font que dóna nom al parc i al restaurant. Per accedir al parc s’ha de baixar per un camí de terra d’uns 30 o 40 metres.

Riera d'Arbúcies - Foto: Som de pícnic
Riera d’Arbúcies – Foto: Som de pícnic

Serveis: 

Parc de la Corbadora
GI-543, km1 – Arbúcies
Tl. 972 860 001 (Ajuntament)
Preu: gratuït
Horaris. Obert tot l’any

"En castellà: Castellà"

Sobre Marta Dachs 8 Articles
Mare de 3 filles ja adolescents. Aficionada a la fotografia, amant de la natura i de viatjar; la crisi ens ha obligat a quedar-nos més a prop i gràcies a això hem descobert una infinitat de meravellosos racons de Catalunya. He intentat omplir un buit a la xarxa sobre informació de zones de pícnic amb el bloc Som de Pícnic.
Contacte: Website