f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea de pícnic i mirador al Pla d’Escobeiró

Alp, Cerdanya

Mirador del Pla d’ Escobeiró
Mirador del Pla d’ Escobeiró - Foto: YouMeKids

A 1.700 metres d’altitud, enmig d’un paisatge alpí, envoltat d’un bosc de pi negre que ofereix una bona ombra, trobareu l’àrea de pícnic del Pla d’ Escobeiró.

A més del parc infantil amb gronxadors, tobogan i una caseta de futa on amagar-vos, hi ha una torre-mirador de tres plantes a menys de 100 metres, des d’on podreu veure indrets com la serra del Cadí, el Pedraforca o el Puigmal. Els taulells d’orientació amb fotografies de la torre us ajudaran a reconèixer els noms dels cims, valls i pobles que es poden contemplar des d’aquesta magnífica talaia. Pugeu i baixeu escales, que això fa venir la gana!

La zona de pícnic consta de cinc taules de pedra molt separades, dues de les quals són accessibles amb cadira de rodes.

Un lloc ideal per fer un dinar a la fresca i gaudir de bones panoràmiques.

Zona de jocs al Mirador del Pla d’ Escobeiró
Zona de jocs al Mirador del Pla d’ Escobeiró – Foto: YouMeKids

Com arribar-hi: Per accedir a l’àrea recreativa del Pla d’Escobeiró heu d’agafar la GI-400 des d’Alp en direcció a Masella. En arribar al punt quilomètric 12, a l’altura d’una rotonda, agafeu el carril lateral de la dreta. Continueu sempre per la dreta, passeu de nou per una semirotonda i voregeu uns blocs residencials. Passats els blocs, enllaçareu amb la carretera de Coma Oriola. Seguiu per aquesta pista asfaltada envoltada de boscos durant aproximadament 1,5 km, fins a trobar a mà dreta l’accés a l’aparcament de l’àrea del Pla d’Escobeiró.

Serveis: : zona de jocs, taules de pícnic, paperers, aparcament

Àrea de pícnic del Mirador del Pla d’ Escobeiró amb caseta de fusta per jugar de fons – Foto: YouMeKids

Més informació:
Àrea
recreativa del Pla d’Escobeiró, Alp
Tel.
972 890 017 – E-mail: ajuntament@alp2500.cat
Horaris:
Obert tot l’any. A l’hivern hi ha molta neu i pot haver-hi problemes d’accés.
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .