Àrea de pícnic Les Deus a Sant Quintí de Mediona

Sant Quintí de Mediona, Alt Penedès

Què en penseu de fer un pícnic a un indret rocós al pur estil de les pel·lícules d’Indiana Jones?

A tocar del congost de Les Deus on l’erosió de l’aigua al llarg del temps ha anat modelant el relleu fins a donar-li unes formes molt capritxoses plenes de grutes, coves i petits gorgs, trobem una àrea de pícnic amb taules i bancs.

Des de les taules podreu gaudir de les vistes sobre la plaça amb la seva particular font de les Deus, amb els seus 23 brolladors d’aigua que aboquen l’aigua a la riera de Mediona. L’aigua prové d’una surgència subterrània, la més important del Penedès, la qual discorre per unes grutes plenes d’estalactites i estalagmites.

A l’estiu, podeu banyar-vos a la “piscina” natural que forma el riu just davant de la font.

L’àrea depèn del restaurant Les Deus i per tant és de pagament.

Us agradarà si voleu gaudir d’un entorn peculiar ple de grutes i amagatalls on banyar-vos quan fa bon temps. Si sou intrèpids podreu fer d’Indiana Jones al Parc d’aventura Les Deus Aventura ubicat a pocs metres de l’àrea de pícnic. A més, des de l’àrea podreu seguir un tram del camí del riu.

Com arribar:
L’àrea de pícnic es troba al final de Passeig de les Deus al poble de Sant Quintí de Mediona passat el camp de futbol. Arribareu al poble de Sant Quintí de Mediona per la C244.

L’àrea de pícnic comparteix amb el parc d’aventura Les deus i el restaurant Les Fonts de les Deus l’aparcament. Trobareu l’àrea de pícnic a la vora de la riera, creuant pel pont ubicat darrera del bar-restaurant.

Serveis:

Més informació:
Àrea de pícnic les Deus
Passeig de les Deus, Sant Quintí de Mediona
Tel. 938 998 128
Horaris: caps de setmana i festius de 10h-18h;
Preu: Adults: 2€; nens de 3 a 15 anys: 1€
No es fa reserva

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

2 Comentaris Àrea de pícnic Les Deus a Sant Quintí de Mediona

 1. Hola Bàrbara de nou

  Òndia noia! Ets una fada del temps!

  Remirant la teva web he trobat aquest lloc de Sant Quinti de Mediona on també hi havia estat de petit i gairebé no ho recordava!

  Parlo de més o menys l’any 1983-84, el meu pare junt amb un soci va muntar la discoteca Salsa “El baile” en un complex molt gran de la localitat que apart de discoteca també tenia piscina, pista de tenis etc.

  Recordo perfectament el lloc de picnic a l’estiu que hi anava, les roques i grutes amb l’agua, òbviament tot haurà canviat molt, però també hi aniré un dia a veure si puc recordar mes.

  Llàstima que no tinc nens, però per nen ja estic jo mateix! Jeje Ara en tinc 40 i ja saps…. En els cas dels homes, els primers 40 anys d’infantesa son els mes durs jejeje! 😉

  Una abraçada!

 2. Hola Joan Carles,

  Ja veus… els temps no han canviat gaire! Els nens d’ara van als mateixos llocs!

  Un plaer haver ajudat a recuperar records.
  Barbara

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*