f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea de pícnic del Camí del Riu a Barruera

Barruera, Alta Ribagorça

A la ribera del riu Noguera de Tor a Barruera, trobareu una espaiosa i agradable àrea de pícnic que gaudeix d’unes magnífiques vistes sobre el poble i tot l’entorn. A la primavera i l’estiu gaudireu de bones ombres. Podreu accedir al riu i si us animeu (i no baixa massa ple) inclús posar-hi els peus, sempre amb precaució. Al costat hi ha un camp de futbol i seguint el Camí de l’Aigua direcció Barruera trobareu un circuit de salut i a uns 500 metres un parc infantil molt complet (just davant del Càmping Boneta). També hi ha una zona on campers i auto caravanes poden pernoctar.

I si teniu sort, depenent de l’època de l’any i de l’hora podeu trobar cavalls a la vora de l’àrea de pícnic; els nens gaudiran de valent veient-los.

Us agradarà si voleu fer senderisme, ja que el Camí de l’Aigua que va del Pont de Suert fins a Caldes de Boí, passa per l’àrea. També teniu ben a prop l’església romànica de Sant Feliu de Barruera així com el nucli del poble.

Com arribar-hi:
Venint de l’entrada a la Vall de Boí per la L-500 trobareu entre el km 10 i l’11 un desviament a la dreta cap a la ribera del riu que heu de prendre. Seguiu pel costat del riu uns 300 metres i veureu les taules a l’esquerra. Hi ha molt espai habilitat per aparcar.

Zona de jocs infantils ubicada a 500 metres de làrea - Foto. YouMeKids
Zona de jocs infantils ubicada a 500 metres de làrea – Foto: YouMeKids

Serveis:

Més informació:
Àrea de pícnic del Camí del Riu
Carrer del Riu, Barruera
Tel. 973 694 018
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït
Zona de jocs: a 500 metres

"En castellà: Castellà"

Sobre Marta Dachs 8 Articles
Mare de 3 filles ja adolescents. Aficionada a la fotografia, amant de la natura i de viatjar; la crisi ens ha obligat a quedar-nos més a prop i gràcies a això hem descobert una infinitat de meravellosos racons de Catalunya. He intentat omplir un buit a la xarxa sobre informació de zones de pícnic amb el bloc Som de Pícnic.
Contacte: Website