f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea del Mirador de la Pineda a Castell de Mur

Castell de Mur, Pallars Jussà

Mirador de la Pineda a l'embassament de Terradets - Foto: YouMeKids

Què en penseu de fer un pícnic en un entorn natural de ribera a la vora de l’embassament de Terradets?

A l’ombra dels pins trobareu el petit observatori d’aus amb unes vistes magnífiques sobre el pantà, creat per a l’aprofitament hidroelèctric de les aigües de la Noguera Pallaresa. Amb els anys, al seu voltant s’ha creat un bosc de ribera que li dóna l’aparença d’un veritable llac natural.

Entre el canyissar i amb l’ajuda d’uns binocles els bons observadors podran veure ànecs collverd o un bernat pescaire. Si mireu cap al cel, potser veureu l’arpella vulgar o un milà negre!

A més del mirador, trobareu taules de pícnic repartides pel bosquet. A la part extrema de l’àrea, hi ha una petita zona que crida a convertir-se en el camp base dels nens. Amb quatre branques i molta imaginació podran fer una caseta al bosc!

Us agradarà si voleu gaudir d’un entorn idíl·lic per fer caiac i fer bici vorejant l’embassament de Terradets o teniu petits ornitòlegs en potencia que busquen un bon mirador d’aus. També podreu banyar-vos a tocar de Cellers, a l’alçada del km 74 de la C13, a la petita àrea de bany “els Pins”.

Com arribar-hi:
L’àrea de pícnic de la Pineda està ubicada a peu de carretera entre km76 i km77 de la C-13 entre Cellers i Tremp.

Serveis: 

Més informació:
Àrea del Mirador de la Pineda
C13, Km 76,5 – Castell de Mur
Tel. 973 651 795
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .