Àrea del Mirador dels Ports a Horta de Sant Joan

Horta de Sant Joan, Terra Alta

Àrea del Mirador dels Ports - Foto: YouMeKids

Si busqueu una àrea de pícnic en un entorn fantàstic us heu d’apropar a Horta de Sant Joan.

L’àrea recreativa del Mirador dels Ports us ofereix unes panoràmiques increïbles sobre les Roques de Benet, una de les formacions muntanyoses més característiques i emblemàtiques del Parc Natural. I al seu costat el Cap de Gos. Segur que els nens el reconeixen de seguida!

La zona disposa de taules de fusta amb bancs, gronxadors, un tobogan, una font i un aparcament per a bicicletes, pels que veniu en bici.

Us agradarà si voleu fer una parada després d’haver fet l’itinerari dels Estrets o seguint els passos de Picasso a Horta de Sant Joan.

Com arribar-hi:
Sortint d’Horta de Sant Joan en direcció a Arnes per la T333, heu de seguir les indicacions cap “Els Ports”. De seguida heu d’agafar la pista asfaltada que porta a l’àrea recreativa “La Franqueta”. Trobareu l’àrea a l’esquerra a aproximadament 2 km de la carretera T333.

Camps al voltant de l'àrea de pícnic - Foto: YouMeKids
Camps al voltant de l’àrea de pícnic – Foto: YouMeKids

Serveis:

Mirador Dels Ports
Pista de Horta de Sant Joan a la Franqueta
Tel. 977 435 005
Preu: gratuït
Horaris: obert tot l’any

 

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*