Àrea de les Fonts de Sant Climenç de Pinell

Sant Climenç de Pinell de Solsonès, Solsonès

Àrea de pícnic amb parc infantil a Sant Climenç de Pinell - Foto: YouMeKids

Enmig d’un bosc d’alzines i pins rodejat de camps de conreu s’alça l’àrea de pícnic de les fonts de Sant Climenç ideal per fer un dinar calent. La gran barbacoa és perfecta per fer carn a la brasa o calçots i serà més que suficient per satisfer les demandes d’un grup nombrós.

Pels nens aquesta àrea és un paradís. A més del gronxador ubicat al mig de l’àrea de pícnic, xalaran jugant a fet i amagar al bosc frondós o anant a la recerca de les fonts de l’àrea.

Després de dinar, aprofiteu per visitar el conjunt arquitectònic medieval del petit poble de Sant Climenç de Pinell. La seva vila closa amb els carrers estrets data dels segles XII i XIII. No deixeu de fer un cop d’ull a l’església romànica del segle XII i el casal senyorial amb alguns emblemes heràldics que us sorprendran.

Us agradarà si voleu fer un tomb per la vila closa de Sant Climenç de Pinell o gaudir d’un passeig curt de font en font.

Com arribar-hi:
Accediu a la zona de pícnic de les Fonts de Sant Climenç des de Solsona per la C-149a. Entre els km 10 i 11 hi ha un desviament a l’esquerra cap a Sant Climenç. En aproximadament 2 quilò- metres, arribeu al poble. Just a l’entrada del poble, hi ha una esplanada asfaltada. En aquest punt agafeu la pista asfaltada que trobeu a l’esquerra, cap a la font de Sant Climenç. A l’arribar a l’àrea hi ha una petita esplanada verda on podreu deixar el cotxe.

Serveis:

picnic sant climenç pinellÀrea de les Fonts de Sant Climenç
Sant Climenç de Pinell
Tel. 973 48 39 22
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*