Àrea de la Font de Querol a Campdevànol

Campdevànol, Ripollès

Pont sobre el riu Merdàs al seu pas per l'àrea de pícnic de la font de Querol - Foto: YouMeKids

A tocar del riu Merdàs pel seu pas per Campdevànol trobem una àmplia pineda adaptada com a zona d’esbarjo idònia per gaudir de tot un dia en plena natura.

Disposa d’un bloc de vuit barbacoes i tres més repartides per la zona. Hi ha taules de pedra i de fusta al voltant d’una gran esplanada amb gespa on els nens podran jugar una bona estona. L’àrea disposa d’un WC, una font i un aparcament de pagament amb capacitat limitada.

A l’estiu estareu molt fresquets, ja que els pins fan una bona ombra. A l’hivern porteu alguna manta, ja que a l’haver-hi ombra, fa bastant de fred.

Us agradarà si voleu fer una parada abans o després de fer la ruta dels 7 gorgs del Torrent de la Cabana, viure una aventura en alçada a les tirolines d’Estiulaventura o fer un tram a peu o en BTT del camí ral i ramader que uneix el centre de Campdevànol i l’església romànica de Sant Llorenç de Campdevànol en paral•lel al riu Merdàs on podem veure vegetació típica de bosc de ribera formant vernedes amb alguns pollancres i arços al costat del camí.

Com arribar-hi:
L’àrea de la Font de Querol es troba entre el km 2 i 3 de la carretera GI401 de Campdevànol a Gombrèn. Trobareu l’entrada a l’aparcament de pagament a l’esquerra de la carretera, just a l’entrada del càmping Pirinenc.

Àrea de pícnic de la font de Querol amb bloc de barbacoes - Foto: YouMekids
Àrea de pícnic de la font de Querol amb bloc de barbacoes al fons- Foto: YouMeKids

Serveis:

Més informació:
Àrea de la Font de Querol
Carretera GI401, km. 3 – Campdevànol
Tel. 972 73 00 19
e-mail: ajuntament@campdevanol.org
Horaris: de 6h a 22h
Preu: aparcament de pagament (10€ per cotxe i dia)
Normativa d’ús aquí.

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*