Àrea de la Font a la Morera de Montsant

Morera de Montsant, Priorat

Si busqueu una àrea de pícnic tranquil·la als peus del parc natural de la Serra del Montsant, l’àrea de la Font a La Morera de Montsant és una bona opció.

Entre camps amb vistes a les imposants parets rocoses de la serra i just a les afores del poble trobareu aquesta petita àrea amb zona de jocs i gronxadors pels nens. Hi ha cinc taules grans de pedra amb bancs per dinar amb tota comoditat. I pels nens hi ha una mini taula, que de ben segur els cridarà l’atenció.

Hi ha un aparcament per a 3 o 4 cotxes i una font d’aigua no tractada que dóna nom a la zona.

Us agradarà si voleu que els nens juguin una estona després de visitar la Cartoixa d’Escaladei, fer una visita enoturística al celler Joan Ametller o haver fet la ruta cap el Clot del Cirer.

Com arribar-hi:
Arribareu a l’àrea de la Font per la TV2021. Si veniu des de Cornudella de Montsant, trobareu l’àrea a mà esquerra entre el km 0 i 1 de la TV2021 abans d’arribar a la Morera de Montsant. L’àrea i l’aparcament estan ubicats una mica per sota de la carretera i per tant heu d’estar pendents per no passar-vos l’accés.

Serveis:

Més informació:
Área recreativa de la Font
TV2021 km0,4 – Morera de Montsant
Tel. 977 82 71 12
e-mail: aj.morera@altanet.org
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*