f movies Merry Christmas Images download in hd free

Àrea del Parc Mare de la Font a Camprodon

Camprodon, Ripollès

Parc Mare de la Font a Camprodon - Foto: Som de pícnic

Si busqueu un lloc on reposar en un bon dia de sol, l’àrea de pícnic de la Mare de la Font a Camprodon és una bona opció.

Aquest bonic parc urbà ple d’arbres, està al límit sud de Camprodon. Hi trobareu 4 taules de fusta ben repartides per l’espai i un gran parc infantil on els petits gaudiran de ple. A l’estiu és una zona ombrívola i a la tardor és un indret fabulós i fotogènic, gràcies als colors de les fulles dels arbres caducifolis.

L’àrea té un llac poc profund que quan a l’hivern es gela els joves l’utilitzen per patinar, tot i que no està permès fer-ho.

La font que li dóna nom, és antiga i molt maca i l’aigua ha de ser bona, ja que molta gent s’acosta per omplir garrafes.

Té una gran àrea d’aparcament, per deixar el cotxe i anar des d’aquí a visitar la població caminant.

Com arribar-hi:
Quan arribeu a Camprodon venint de Sant Pau de Segúries per la C-38, just abans de les primeres cases trobareu una rotonda entre el km 9 i 10. Agafeu la desviació cap a Molló i Ceret. En agafar la desviació veureu una fàbrica a la dreta, seguiu endavant aproximadament 50 metres i veureu un aparcament anunciat, és l’aparcament del parc.

Us agradarà si voleu descobrir el nucli antic de Camprodon i el seu famós pont o fer alguna de les moltes possibles rutes de senderisme per la Vall de Camprodon (Trobareu propostes a la guia d’Excursions amb nens per l’Alt Ter des d’una àrea de pícnic).

Zona de pícnic del Parc de la Mare de la Font a Camprodon - Foto: Som de pícnic
Zona de pícnic del Parc de la Mare de la Font a Camprodon - Foto: Som de pícnic
Zona de jocs del Parc de la Mare de la Font a Camprodon - Foto: Som de pícnic
Accés a la font de l'àrea de pícnic a camprodon - Foto: Som de Pícnic
Font a l'àrea de pícnic de Mare de la Font a camprodon - Foto: Som de pícnic
Parc de la font - Foto: Som de Pícnic

Més informació:
Parc Mare de la Font
Passatge Mare de la Font, Camprodon
Tel. 972 740 005
Horaris: Obert tot l’any.
L’aparcament és gratuït.
Acampada prohibida

Serveis:

Sobre Marta Dachs 8 Articles
Mare de 3 filles ja adolescents. Aficionada a la fotografia, amant de la natura i de viatjar; la crisi ens ha obligat a quedar-nos més a prop i gràcies a això hem descobert una infinitat de meravellosos racons de Catalunya. He intentat omplir un buit a la xarxa sobre informació de zones de pícnic amb el bloc Som de Pícnic.
Contacte: Website