Aquest llibre pensa que ets… (+7)

Missatge encriptat escrit fent servir el xifratge de Juli César - Foto: Librooks

Des de ben petits els nens volen tocar-ho tot. Per a ells és una forma d’apropar-se i descobrir el món que els envolta.

I és just aquesta curiositat innata que l’editorial Librooks ha volgut estimular amb la seva col·lecció “Aquest llibre pensa que ets un…”. Mitjançant experiments senzills i jocs de números els llibres animen als nens per fer-se preguntes i a raonar, que en definitiva són la base del coneixement.

Preparats per plantar la llavor de les vocacions científiques?

Aquest llibre pensa que ets científic (+7)

Sabíeu que és possible moure un floc de cereal amb un imant? Sembla increïble, però si us diem que alguns cereals porten ferro, és més evident, oi? Sí! Estem generant un camp magnètic! I què en penseu de fer uns pentinats ben estranys fent servir l’electricitat estàtica?

Aquests són alguns dels exemples amb els que el llibre “Aquest llibre pensa que ets científic” vol ajudar als nens a veure el món amb ulls de científic. Trobareu propostes per posar a prova l’equilibri i experimentar amb les forces i el moviment. Aprendreu a fer un planetari de paper per entendre els moviments de la terra i la lluna.

Amb aquest manual pràctic el Science Museum London, un dels principals museus dedicats a la ciència al món, vol despertar la curiositat dels nens de 7 a 9 anys. Però sobretot vol que aprenguin a pensar com a científics fent-se preguntes i experimentant amb el que els envolta.

Aquest llibre pensa que ets un cientificAutor: Science Museum London
Il·lustrador: Harriet Russel
Editorial: Librooks
Pàgines: 96
ISBN: 978-84-945095-1-3
Any de publicació: 2016
Idioma: català i castellà

 

Aquest llibre pensa que ets un geni de les mates (+7)

Us imagineu aprendre matemàtiques fent jocs de màgia o llegint la ment amb unes cartes matemàgiques? No estem boigs.

El llibre “Aquest llibre pensa que ets un geni” converteix les matemàtiques i el càlcul mental en un joc. Podreu enviar missatges encriptats o desxifrar el codi binari dels ordinadors.

El llibre proposa problemes matemàtics de tota mena allunyant-se del que els nens puguin fer a l’escola. Només cal que es posin les piles i deixin la calculadora a banda. Fugint del tòpic que les mates són avorrides, aquest llibre ha trobat una forma enginyosa d’apropar les matemàtiques als nens i nenes de 7 a 9 anys.

Aquest llibre pensa que ets un geni de les matesAutor: Mike Goldsmith
Il·lustrador: Harriet Russel
Editorial: Librooks
Pàgines: 96
ISBN: 978-84-946668-4-1
Any de publicació: 2017
Idioma: català i castellà

 

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

1 Comentari de Aquest llibre pensa que ets… (+7)

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*