f movies Merry Christmas Images download in hd free

Antiga Estació de Benifallet: pícnic, bici i acampada a la natura

Benifallet (Baix Ebre)

Si busqueu un lloc al mig de la natura per desconnectar del tot, no trobareu millor àrea que la de l’Estació de Benifallet.

Aquesta antiga estació de tren ara reconvertida en zona de pícnic i acampada, alberg, pensió i bar-restaurant és un bon punt de partida o de descans pels que voleu fer un tram de la Via Verda que connecta Aragó amb el Baix Ebre, passant per la Terra Alta.

Al petit restaurant trobareu esmorzars de forquilla, entrepans, amanides i plats combinats molt gustosos… per carregar piles després d’una dia d’excursió.

Entre pins trobareu l’àrea de pícnic i acampada. Pels que pernocteu, hi ha dutxa i lavabos. Tot i que no hi ha parc infantil, els nens trobaran molt espai per córrer i jugar a fet i amagar entre els arbres i una zona de jocs tipus futbolí. A més, a la cafeteria tenen jocs de taula per fer unes partides abans de sopar.

Pels que preferiu dormir en un llit, hi ha una pensió i alberg amb habitacions molt agradables. També hi ha un punt de lloguer de bicicletes.

I cal destacar, que les nits d’estiu l’estació de Benifallet és un punt de trobada pels amants de la música Indie Folk i el rock català independent. Després de sopar, l’estació prepara l’escenari per oferir concerts ben autèntics al mig del bosc.

Un lloc idoni per gaudir en família en plena natura.

Com arribar-hi:
Per arribar arribar-hi, heu d’anar a Benifallet. A l’alçada del km 39 de la C12 entre Benifallet i Tortosa i just en una corba, trobareu un cartell a mà dreta cap a la Via Verda i l’estació de Benifallet. Agafeu-lo. Seguint aquest camí, arribareu a l’Estació de Benifallet en 1’5km.

Us agradarà si busqueu un lloc per passar nit al mig de la natura i desconnectar del tot (no hi ha cobertura mòbil!). És un bon punt de partida per fer la Via Verda pel seu pas pel Baix Ebre o la Terra Alta, descobrir les coves Meravelles de Benifallet, fer un circuit d’aventura al poble o un recorregut en llagut per l’Ebre.

Zona de pícnic i acampada - foto: YouMeKids
Antiga Estació de Benifallet - Foto: YouMeKids
Terrassa del bar de l'Antiga Estació de Benifallet - foto: YouMeKids
Restaurant de l'Antiga Estació de Benifallet - Foto: YouMeKids
Pensió Estació de Benifallet - Foto: YouMeKids
Bany de la pensió - Foto: YouMeKids
Alberg Estació de Benifallet - Foto: YouMeKids

Serveis

Més informació:
Antiga Estació de Benifallet
Carretera C-12, Km. 39, Benifallet
Tel: 652 940 703
e-mail: info@estaciodebenifallet.com
Horaris: Obert de 9:00 a 22:00. Tancat al gener.
L’aparcament és gratuït.
Zona d’acampada gratuïta (ús de dutxes: 3€)

 

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .