Anem a pescar truites a La Fàbrica de Senterada

Senterada, Pallars Jussà

Paciència és l’habilitat més gran que ha de tenir un pescador.

Per sort, pescar en una piscifactoria és bastant més senzill que fer-ho al riu o en alta mar. I amb una mica de pràctica i bons consells, ben aviat grans i petits enlairaran la canya amb un somriure triomfal.

A la casa rural La Fàbrica, ubicada en una antiga fàbrica-museu de mantes de llana, al poble de Senterada, podeu fer de pescadors per una estona a les bases ubicades al jardí del mas. L’aigua que omple les basses prové del riu Bosia.

Hi ha qui pesca sense mort i hi ha qui decideix pescar el dinar. I és que la piscifactoria està dedicada al cultiu de truita per ser venut als restaurants de la zona i a particulars.

En acabar la sessió de pesca, podeu fer un aperitiu a la Taverneta de La Fàbrica, mentre els nens juguen a la zona de jocs del jardí o descobreixen els animals de granja. I no deixeu de visitar a la mateixa finca l’Antiga Fàbrica-museu amb la seva roda hidràulica de fusta i els antics telers.

Serveis: 

Més informació:
Casa Rural La Fàbrica
Avinguda de la bedoga s/n –Senterada
Tel : 973 661 756 | 659 569 067
e-mail: info@lafabricacasarural.com
Horaris: Caps de setmana a partir de les 11:00.
Preu: Pesca amb mort, pel consum (9,00 €/Kg); Pesca sense mort (retorn del peix a l’aigua: 1,50 €/ peix);
Inclou el lloguer de la canya; Activitat d’alimentació dels peixos (0,70 €/ pot);
Edat recomanada: +3 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*