Qui som

Equip YouMeKids

equip youmekids

L’equip de YouMeKids el conformem Barbara, Rafael, Queralt i Rafel, una família inquieta i amb ganes de conèixer tot el que ens envolta.

Barbara (Flandes, 1977) és historiadora de l’Art i gestora cultural. Està convençuda que cada experiència que vivim ens enriqueix. Explorar, tocar, viatjar, sentir… és la millor herència que pot deixar als seus fills.

Rafael (Barcelona, 1976) és periodista. Li agrada estar al cas del que passa en aquest món, entendre-ho i explicar-ho. Quan se li fica una cosa al cap, mai en té prou. Com tants dels que els agradava el grunge, ara s’ha passat a l’indie folk.

Rafel (Barcelona, 2004) li agrada llegir llibres i escriure contes, però també suar la samarreta en un partit de bàsquet, muntar i programar robots o jugar a un bon joc de taula.

Queralt (Barcelona, 2006) no es cansa d’experimentar a la cuina i fer tot tipus de manualitats. Si hi ha treballs de bricolatge, s’apunta ràpid.

L’equip el completa la nostra gosseta Lluna, una schnauzer miniatura incansable i molt juganera que ens acompanya en les nostres aventures.

Amb YouMeKids volem compartir amb vosaltres les nostres il·lusions i vivències, tal com ja ho hem fet amb ExploraTgn.cat i la col·lecció de guies Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic.

Col·laboradors

En aquesta aventura ens acompanya tot un seguit de gent compromesa amb el seu entorn, amb ganes de compartir els seus projectes i experiències.

Col·lectiu-entre-tresCol·lectiu Entret (r)es
Tres narradores amigues, amb els peus i el cor a Tarragona, han decidit dur a terme una iniciativa: explicar contes als nens i nenes de la ciutat -i algunes rodalies- just abans d’anar a dormir.

Carme González, Imma Pujol i Rat Cebrián són el col·lectiu Entret (r)es! Gaudeixen del plaer de poder captivar, entretenir i apassionar el públic que escolta.

Carol, Ivan i AdriàRutes-a-peu
Apassionats de la naturalesa del nostre país. Els encanta sortir en família i descobrir nous llocs.

Els seus descobriments els expliquen al web Rutes a peu.

 

 

Marta DachsMarta Dachs
Mare de 3 filles ja adolescents. Aficionada a la fotografia, amant de la natura i de viatjar; la crisi l’ha obligat a quedar-se més a prop i gràcies a això ha descobert una infinitat de meravellosos racons de Catalunya. Ha intentat omplir un buit a la xarxa sobre informació de zones de pícnic amb el bloc Som de Pícnic.

 

 

Montse ZaragozaMontse Zaragoza
Educadora social, psicopedagoga, mare de 3 fills i creadora del blog Marede3. Li agrada llegir, no parar d’aprendre i desaprendre amb la seva canalla, passejar, fer excursions, el ganxet, la mitja, les NNTT, veure que la teoria i la pràctica no es donen la mà i que tot està per descobrir.

 

 

Oriol Canosa webOriol Canosa
Va néixer a Tarragona (tot i que no hi ha viscut mai) i viu a Barcelona (tot i que no hi ha nascut mai). Té la intenció de morir al Japó i és per això que, com que és un home prudent, no hi ha posat mai els peus. De moment, passa l’estona escrivint llibres infantils i menjant macarrons, dues activitats que, pel que ha sentit a dir, omplen molt. A banda, té una llibreria al barri del Clot de Barcelona (Pebre Negre) especialitzada en gastronomia… i llibres infantils, naturalment!

Castellà