Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic

Recomanació de llibres per Sant Jordi

Col·lecció 'Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic'. - Foto: YouMeKids

Us atreviu a endinsar-vos a l’interior d’un volcà adormit, seguir les passes d’antics contrabandistes per cales amagades o anar a la recerca de follets a un bosc encantat?

Si sou dels que us agraden els reptes, aquest Sant Jordi les guies d’Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic (Cossetània) us aniran a mida. No només regaleu un llibre, sinó tota una aventura en família!

Cada guia de la col·lecció recull 12 itineraris per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família. Les rutes es classifiquen segons l’edat: a partir de 2 anys, 4 anys, 6 anys, 8 anys i 10 anys. Les guies són fruit de les vivències dels autors, un pare i una mare que, acompanyats dels seus dos fills, han anat acumulant experiències que ara comparteixen en les pàgines de les guies.

Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.

Excursions amb nens pel Camp de TarragonaCamp de tarragona

No cal ser un expert excursionista per fer un cim, creuar un pont penjat o endinsar-se sota terra i gaudir d’unes propostes plenes de contrastos, aventura i emocions intenses.

Rutes per l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès.

ISBN: 978-84-15456-33-9
Data segona edició: Juliol del 2015

 Terres ebreExcursions amb nens per les Terres de l’Ebre

Amb aquest llibre podreu posar-vos en la pell d’un brigadista internacional en una trinxera de la Batalla de l’Ebre, resseguir les passes dels antics sirgadors que estiraven dels llaguts carregats de mercaderies Ebre amunt, endinsar-vos en bicicleta, llanterna en mà, en túnels excavats enmig de la muntanya o descobrir pintades fetes fa desenes de milers d’anys pels caçadors del Paleolític.

Rutes pel Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

ISBN: 978-84-9034-146-9
Data primera edició: Maig del 2013

Catalunya centralExcursions amb nens per la Catalunya Central

Amb aquest llibre podreu passejar per prats subalpins enmig de vaques i ramats d’ovelles, agafar llanterna i bicicleta per entrar, muntanya endins, en antigues vies de tren per al transport de fusta del bosc, travessar passeres i ponts penjats sobre rius vermellosos, veure com neix un riu de la muntanya o enfilar-vos dalt d’una roca per admirar un falcó solitari.

Rutes pel Bages, el Solsonès i el Berguedà.

ISBN: 978-84-9034-234-3
Data primera edició: Maig del 2014

Costa BravaExcursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de Girona

Amb aquest llibre podreu seguir les passes d’antics contrabandistes per cales amagades, enfilar-vos als merlets d’un castell medieval per contemplar el mar on navegaven vaixells pirates, endinsar-vos a l’interior d’un volcà adormit, anar a la recerca de palaus de fades en un bosc encantat o escoltar el cant de les granotes mentre pedaleu enmig d’aiguamolls plens d’aus.

Rutes per l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’Estany, la Selva, el Baix Empordà i el Gironès

ISBN: 978-84-9034-320-3
Data primera edició: Maig del 2015

Alt terExcursions amb nens per l’Alt Ter

Amb aquest llibre podreu pedalar fins al gorg embruixat de Malatosca seguint l’antiga ruta del ferro i el carbó, anar a la recerca dels follets al bosc encantat del Sitjar, seguir els passos dels romans a la Via Annia, grimpar fins a l’ermita de Sant Antoni per gaudir de les panoràmiques sobre la vall de Camprodon, rastrejar els animalons als prats que porten cap al Puigmal o seure a la cadira des d’on el general carlí Josep Galceran observava les seves tropes (i les de l’enemic) a la vall de Merlès.

Rutes per Osona i el Ripollès.

ISBN: 978-84-9034-459-0
Data primera edició: Maig del 2016

alt pirineuExcursions amb nens per l’Alt Pirineu i Aran

Amb aquest llibre podreu amagar-vos en les trinxeres i búnquers de la Línia Pirineus, endinsar-vos als túnels d’un antic carrilet a la Vall Fosca, pujar fins al salt d’aigua més emblemàtic de la Vall d’Aran, encisar-vos amb estanys d’alta muntanya o passejar per prats on hi pasturen vaques i cavalls.

Rutes per l’Alta Ribagorça, Alt Urgell, Baixa Cerdanya, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Vall d’Aran.

ISBN: 978-84-9034-607-5
Data primera edició: pendent de publicar al Maig del 2017

Castellà

Sobre YouMeKids 95 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*


Subscriu-te!
Vols rebre YouMeKids Magazine? Subscriu-te!
No m'ho tornis a mostrar, si us plau!