ESTIULAVENTURA: la tirolina més llarga de la península

Campdevànol, Ripollès

Us imagineu “volar” a 50km/h penjats a 45 metres d’alçada?

El nou circuit “el vol de d’àliga” del parc de tirolines ESTIULAVENTURA a Campdevànol de ben segur és pels més valents! En menys de mig minut us desplaçareu a una gran velocitat per superar els 275 metres que separen el punt d’inici del final de la tirolina més llarga de la península Iberica.

Estiulaventura troncs

Però si tanta emoció és massa, trobareu la tranquil·litat de nou fent la resta de circuits en un paratge idíl·lic amb vaques, vedells i ovelles al costat del riu. Podeu saltar d’arbre en arbre passant per jocs de tirolines, passarel•les, lianes, ponts de cordes, gronxadors i xarxes des d’un metre (apte per a nens a partir de 3 anys) fins a deu metres d’alçada. N’hi ha per totes les edats: així que, pares i mares, vosaltres també podeu fer de spiderman… Depenent de l’habilitat es triga entre 30 i 40 minuts en cada circuit… i us podem assegurar que la sensació de caminar sobre la corda fluixa és ben real!

Una activitat familiar de superació personal que reforça la confiança i l’autoestima en un mateix, l’agilitat i l’equilibri. Què més volem, oi?

On dinar:
Pels que prefereixen mirar-s’ho tocant de peus a terra, s’ha habilitat una caseta de fusta per fer el vermut. També podreu fer un àpat lleuger de formatges o embotits de la zona si l’esport us ha oberta la gana. El recinte també disposa d’una taula de pícnic al costat d’una gran esplanada on els nens podran jugar amb tota tranquil·litat.

Estiulaventura troncs

Serveis:

Més informació:
ESTIULAVENTURA
Carretera de Campdevànol a Gombrèn (GI-401), km 3,5
Tel. 626 952 716
E-mail: info@estiulaventura.cat
Horaris: Juliol i agost: obert cada dia de 10h a 18h; abril i setembre: dissabtes i diumenges de de 10h a 17h;,maig i juny: caps de setmana de 10h a 18h; octubre: caps de setmana de 10h a 16h; novembre fins a 15 de desembre: caps de setmana de 10h a 14h.
Preus: entre 5€ i 25€ depenen dels circuits que es facin.
Recomanacions: porteu roba i calçat esportiu i el cabell recollit. No es poden fer els circuits amb xancles o calçat que no vagi lligat al peu.
Observacions: El recinte disposa zona d’aparcament (10€ que es descompten a recepció una vegada adquirides les entrades al circuit). Des de la zona d’aparcament fins al parc heu de caminar uns 300 metres per una pista asfaltada.
Els animals poden accedir a l’interior del parc lligats i amb la supervisió dels propietaris.
Edat recomanada: +3 anys

Castellà

Sobre Barbara Vastenavond 304 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*


Subscriu-te!
Vols rebre YouMeKids Magazine? Subscriu-te!
No m'ho tornis a mostrar, si us plau!